Suma’t a la Mitja Marató virtual!

Terrassa ha estat històricament una ciutat de referència dins l’àmbit esportiu, tant pel que fa a la vessant de la competició com també en la pràctica de l’esport amateur o de lleure. I la Mitja Marató ciutat de Terrassa és una de les cites que les persones aficionades a l’esport assenyalen de forma destacada en el seu calendari anual. Una cita esportiva, cultural, lúdica i solidària que enguany arriba a la seva 21ª edició en un context sanitari encara molt complicat i que evitarà dur a terme la cursa en el seu format habitual, que tradicionalment reunia centenars de corredors i corredores als carrers de la ciutat. Malgrat tot, la mitja marató ciutat de Terrassa ens ofereix la possibilitat de córrer a l’aire lliure i poder realitzar la cursa, ja sigui la Mitja Marató, de 21 quilòmetres o la Santi Centelles de 5 quilòmetres, al nostre aire i adaptada a la situació actual. 

Per participar-hi només cal formalitzar la inscripció (fins al 14 de març) a www.mitjaterrassa.org i escollir quina de les dues curses es vol fer (Mitja Marató o Santi Centelles). Un cop feta la inscripció els corredors i corredores rebran un correu electrònic de confirmació i les instruccions per poder registrar-se a la plataforma V-Race i donar-se d’alta a la cursa per, posteriorment, rebre el dorsal per correu electrònic. 

Les dues curses es podran córrer entre els dies 1 i 14 de març i estan pensades per a que tothom hi pugui participar. Les persones participants a la Mitja Marató disposen de 14 dies per completar la carrera i podran fer els 21 quilòmetres en dos, tres o quatre sessions, segons els convingui. I les persones que optin per la Santi Centelles poden realitzar la prova fins i tot caminant. 

A més, no cal oblidar que participant en qualsevol de les dues curses també es contribueix a una bona causa, ja que es destinarà una aportació econòmica a Creu Roja. 

Una bona forma doncs, de practicar esport, fomentar els hàbits i la vida saludable i contribuir, al mateix temps, a una causa solidària. 

Anima’t a participar en una de les curses més emblemàtiques de la ciutat i celebra la designació de Terrassa com a Ciutat Europea de l’Esport 2021 de la millor forma possible: Fent esport i fent salut! 

Més informació i inscripcions a : www.mitjaterrassa.org