Del 5 al 11 de març, el Catalunya presenta…

Aquesta setmana el Cinema Catalunya ens ofereix les següents pel·lícules:

Y LLOVIERON PÁJAROS

Il pleuvait des oiseaux (Canadà. 2019). 126 minuts. 
Digital. Doblada al castellà i versió original en francès, subtitulada en castellà.
Direcció: Louise Archambault.
Intèrprets: Rémy Girard, Andrée Lachapelle, Gilbert Sicotte…

Tres avis viuen com ermitans en el bosc, allunyats de la resta del món. Mentre al seu voltant s’estan produint grans incendis que destrueixen la regió, ells continuen amb la seva vida. Però la seva tranquil•litat es veurà alterada amb l’arribada de dues dones; una octogenària i una jove fotògrafa que arriba amb la intenció d’entrevistar a Boychuck. Mentre intenten comprendre la història de Boychuck mitjançant les seves pintures, quelcom extraordinari sorgirà entre tots ells.

 

HORARIS: 

Divendres: 16:30 / 19:20 (VOSE)
Dissabte: 16:30 / 19:20
Diumenge: 16:30 / 19:20 (VOSE)
Dimecres: 16:30 / 19:20 (VOSE)
Dijous: 16:30 / 19:20


Sales 1 i 2.
No recomanada per a menors de 12 anys

WOMAN

Woman (França. 2020). 108 minuts. 
Digital. Versió original en anglès, francès i castellà, subtitulada en castellà.
Direcció: Anastasia Mikova i Yan Arthus-Bertrand.

El documental respon al desig de mirar el planeta amb ulls de dona i ens porta a diferents racons del món per a conèixer el retrat íntim de milers de dones amb diferents conceptes de vida, modelats per la seva cultura, la seva fe o la seva història familiar. És un reflex de la societat actual, on la dona pateix sovint desigualtats i s’enfronta a dificultats. Però també és un cant a l’empoderament del gènere femení. 

 

HORARIS: 

Divendres: 19:30
Dissabte: 19:30
Diumenge: 19:30
Dijous: 19:30Sala 1.
Apta per a tots els públics.

NUEVO ORDEN

Lo que algunos soñaron (Mèxic. 2020). 88 minuts. 
Digital. Versió original en castellà.
Direcció: Michel Franco. 
Intèrprets: Mónica del Carmen, Naian González Norvind, Eligio Meléndez, Diego Boneta…

Un luxós casament de l’alta societat es torça quan una inesperada revolta social dona pas a un violent cop d’estat. Una situació inesperada que veurem mitjançant els ulls de la jove núvia i dels criats que treballen per a la seva rica família. La irrupció d’uns quants rebels provoca el caos entre els assistents a la festa.

 

HORARIS: 

Divendres: 17:00
Dimecres: 17:00
Dijous: 17:00Sala 2.
No recomanada per a menors de 16 anys. 

THE LETTER

The Letter (Kenya. 2019). 82 minuts. 
Digital. Versió original en anglès i suahili, subtitulada en català.
Direcció: Maia Lekow i Christopher King.

El jove Karisa emprèn un viatge de Mombasa als seus orígens rurals quan s’assabenta que la seva àvia Margaret està en perill. A través de les converses amb els seus familiars, descobrim amb incredulitat que el seu oncle, fruit d’una combinació de superstició i interessos econòmics, és l’instigador de la terrible acusació. A Kenya, centenars d’ancians són acusats de bruixeria per tal de robar-los les terres.
 

DOCS Barcelona del mes / Filmoteca de Catalunya

Dimecres: 19:30Sala 2.
Apta per a tots els públics.

EL CARGOL I LA BALENA

The Snail and The Whale (Regne Unit i República Txeca. 2020). 57 minuts. 
Digital. Versió doblada al català.
Direcció: Max Lang, Daniel Snaddon i Nils Hedinger.

Amb esperit inquiet i ganes de descobrir món, un petit cargol s’embarca en un viatge, a la cua d’una balena geperuda, a través dels mars. Però, un dia, la balena perd el rumb i acaba encallada a una badia aïllada. Com ho farà el petit cargol per rescatar-la? Una bonica història d’una amistat improbable que ens farà recórrer els indrets més sorprenents i màgics del món submarí.
 

HORARIS:

Dissabte: 17:30
Diumenge: 17:30


 Sala 1.
Especialment recomanada per als infants.