Del 12 al 18 de març, el Catalunya presenta…

Aquesta setmana el Cinema Catalunya ens ofereix les següents pel·lícules:

MINARI. HISTORIA DE MI FAMILIA

Minari (Estats Units. 2020). 115 minuts. 
Digital. Doblada al castellà i versió original en anglès, subtitulada en català.
Direcció: Lee Isaac Chung.
Intèrprets: Steve Yeun, Ye-Ri Han, Yuh Jung Youn…

A mitjans dels anys vuitanta, una família coreana-estatunidenca es trasllada a una petita granja a Arkansas a la cerca del somni americà. La llar familiar canviarà de cap a peus amb l’arribada de l’àvia, tant afectuosa com astuta i malparlada. Davant la inestabilitat  i els reptes d’aquesta nova vida, cada membre de la família descobrirà que el seu vincle incondicional és la força que necessiten per a tirar endavant.

 

HORARIS: 

Divendres: 16:45 / 19:30 (VOSCAT)
Dissabte: 16:45 / 19:30 
Diumenge: 16:45 / 19:30 (VOSCAT)
Dimecres: 16:45 / 19:30 (VOSCAT)
Dijous: 16:45 / 19:30


Sales 1 i 2.
No recomanada per a menors de 7 anys. 

SOLO LAS BESTIAS

Seules Les Bêtes (França, Alemanya. 2019).
117 minuts. 
Digital. Doblada al castellà i versió original en francès, subtitulada en castellà.
Direcció: Dominik Moll.
Intèrprets: Denis Ménochet, Laure Calamy, Damien Bonnard…

Durant una intensa nevada a les muntanyes, desapareix Évelyne. Ningú en sap res, ni ningú dóna l’alarma, fins que un dia Alice, una treballadora social, casada amb Michel, un granger de la zona, troba un cotxe aturat al costat de la carretera. Alice manté una aventura amb un dels seus pacients, Joseph, qui afirma no tenir res a veure amb la desaparició, malgrat que el cos de la conductora apareix al seu graner.  

 

HORARIS: 

Divendres: 16:30 / 19:15 (VOSE)
Dissabte: 16:30 / 19:15 
Diumenge: 16:30 / 19:15 (VOSE)
Dimecres: 16:30
Dijous: 16:30 / 19:15Sala 2.
No recomanada per a menors de 12 anys.

BAGDAD CAFE

Out of Rosenheim (Alemanya. 1987). 108 minuts. 
35mm.
Versió original en anglès, subtitulada en castellà.
Direcció: Percy Adlon.
Intèrprets: Marianne Sagebrecht, CCH Pounder, Jack Palance, Christine Kaufmann…

Jasmine, una dona alemanya que travessa el desert de Mohave amb el seu marit, el deixa després d’una discussió, recull les seves maletes i es dirigeix a un bar d’autovia anomenat Bagdad Cafe; parada habitual de camioners. Un local dirigit per Brenda, que també té problemes amb la seva parella. Malgrat la tensió inicial i les marcades diferències socioculturals entre les dues, Jasmine i Brenda acabaran teixint una sòlida amistat i generaran complicitats amb els clients habituals. 
 

Filmoteca de Catalunya

Dimecres: 19:45
Sala 1.
Apta per a tots els públics.