Gaudeix dels 40 anys del Festival de Jazz de Terrassa!

El Festival de Jazz de Terrassa celebra el seu 40è aniversari amb una trentena de concerts i prop de 200 artistes que portaran a la ciutat una programació musical diversa i de gran qualitat. Del 27 de maig al 30 juny, s’han preparat un gran nombre d’actuacions i activitats que portaran aquest estil musical a 14 espais de la ciutat.

Cartell 40 Festival Jazz Terrassa

 Terrassa es convertirà de nou en l’autèntica capital del Jazz. Amb aforaments limitats i totes les mesures de seguretat necessàries, però amb el mateix esperit que sempre ha acompanyat al Festival. La Nova Jazz Cava es manté com l’epicentre de l’activitat amb concerts de club i matinals a l’aire lliure al pati. A més, el Teatre Principal s’incorpora i es consolida com a un dels escenaris principals de l’activitat musical que, com ja és habitual, estarà acompanyada de diferents propostes complementàries com ara la ruta gastronòmica Menjazz. 

La Locomotora Negra i Billy Cobham’ EU Group o Gianluca Pretrella, Lew Tabackin, Theo Hill Trio & Jeremy Pelt, entre d’altres, seran alguns dels conjunts que inclou el cartell d’aquest any. El Festival de Jazz de Terrassa 2021 aixecarà el teló el dijous 27 de maig a les 20 h amb el concert de Seven Sides a la Nova Jazz Cava. Només una hora més tard, a partir de les 21 h, s’ha programat un sopar concert a càrrec de Jazz Up Trio al restaurant El Cel de les Oques, al carrer de la Palla. L’oferta musical continuarà divendres amb doble programació: A les 19 h a la plaça de la Vila de Viladecavalls, l’actuació de Wax&Boogie i a les 21 h, a la Nova Jazz Cava, serà el torn de Gianluca Petrella.

La tradicional Nit de Blues es celebrarà el dissabte 29 de maig a les 21 h a la Nova Jazz Cava i anirà a càrrec de Trudy Lynn, mentre que el premi Jazzterrasman 2020, Jordi Rossy, actuarà diumenge 30 de maig a la Nova Jazz Cava. El dijous 3 de juny destaca el concert Alto For Two: Kika Sprangers ; Irene Reig + Smack Dab a partir de les 20.30 h a la Nova Jazz Cava. 

A més, el Festival també manté la programació en altres municipis com Matadepera o Vacarisses amb els concerts programats el divendres 4 de juny a la plaça del Casal de Cultura de Matadepera i al Casal de Cultura de Vacarisses.

Una oferta musical que s’allargarà durant tot el mes de juny amb una programació en la que destaquen concerts com el de la Locomotora Negra el 6 de juny a les 19 h al Teatre Principal i amb el qual la formació celebrarà els seus 50 anys als escenaris, o l’actuació de Billy Cobham, també al Principal el dissabte 12 juny a partir de les 21 h. La programació musical del Festival de Jazz clourà el diumenge 13 de juny amb l’actuació de Fredi’s Jazz Band al pati de la Jazz Cava, a partir de les 11.30 h.

Com és habitual, el Festival també ha preparat tot un seguit d’activitats paral·leles que van de les exposicions a les masterclass, passant pel cinema o una audició de combos del Conservatori Municipal. 

Un Festival de Jazz de Terrassa que torna amb força per fer gaudir a tothom de la música, de la cultura i de la ciutat!

Tota la informació i programació del Festival a: www.jazzterrassa.org