Mirades des de les alçades

Una ruta que ens permetrà descobrir la ciutat i el seu patrimoni des d’unes perspectives poc habituals. La visita comença amb la pujada al segon pis de la Masia Freixa, des d’on destaca la singular coberta de trencadís de vidre i la panoràmica del parc de Sant Jordi. A continuació ens desplacem fins a un altre dels edificis emblemàtics del patrimoni industrial de la ciutat, l’antic Vapor Aymerich, Amat i Jover, per observar l’autèntic mar de maonsque descriuen les voltes de la seva teulada. 

Seguidament i per finalitzar la ruta, una pujada a la torre del Palau, l’únic vestigi del castell palau de Terrassa i avui dia símbol de la ciutat, un privilegi a l’abast de poques persones! L’accés a la part alta es fa a través d’una escala de cargol que permet arribar a les diferents plantes internes i al terrat de merlets i un cop dalt de la Torre, les vistes són espectaculars i la sensació de tenir la ciutat als peus, amb calma i silenci, és única. 

Dies: 28 d’agost, 25 de setembre i cada quart dissabte de mes, excepte el 25 de desembre. Calendari subjecte a modificacions d’acord a situacions sobrevingudes.

Hora: 11 h. Trobada amb el/la guia a la Masia Freixa (Parc de Sant Jordi, Plaça JosepFreixa i Argemí, 11).

Durada: 2 h

Idioma: català o castellà.

Preus:

6,00 € adults
4,20 € persones majors de 65 anys, famílies nombroses i titulars del Carnet Jove.
3,00 € nens/es de 6 a 16 anys, persones a l’atur i persones amb discapacitat (acreditades).
Gratuït per als menors de 6 anys i socis Carnet Super3 (fins a 14 anys).

Cal fer reserva prèvia. Places limitades. 

Servei inclòs: visita guiada amb pujada al segon pis de la Masia Freixa, a la terrassa del mNACTEC i a la torre del Palau.

Accessibilitat: Es recomana portar calçat adequat. Les persones amb mobilitat reduïda i/o claustrofòbia, no podran accedir ni al segon pis de la Masia Freixa ni a la torre del Palau. 

Informació i reserves:
Oficina de Turisme
Tel. 937 397 019
turisme@terrassa.cat
http://www.visitaterrassa.cat

Una resposta a “Mirades des de les alçades

Els comentaris estan tancats.