Del 3 al 9 de setembre, el Catalunya presenta…

Aquesta setmana el Cinema Catalunya ens ofereix les següents pel·lícules:

ELS OLCHIS

Die Olchis (Alemanya. 2021). 86 minuts. 
Digital. Doblada al català.
Direcció: Toby Genkel, Jens Møller.
Els Olchis busquen un lloc on viure, però mai es troben benvinguts enlloc. Fan pudor i la majoria dels humans no els volen. Quan el drac de la família aterra a l’abocador de Pestilàndia, els Olchis es troben com a casa i decideixen convertir-lo en la seva nova llar. Però no tot serà tan fàcil com s’esperen i hauran de demostrar als ciutadans i ciutadanes de Pestilàndia, que junts poden salvar la ciutat.


HORARIS: 

Divendres: 17:00(CAT)
Dissabte: 17:00(CAT)
Diumenge: 17:00(CAT)
Dimecres: 17:00(CAT)
Dijous: 17:00(CAT)Sala 1
Apta per a tots els públics i especialment recomanada per a la infància. 

CHAVALAS

Chavalas (Espanya. 2020). 91 minuts. 
Digital. Versió original en castellà.
Direcció: Carol Rodríguez Colás.
Intèrprets: Vicky Luengo, Carolina Yuste, Elisabet Casanovas, Ángela Cervantes… 
Marta, Desi, Soraya i Bea, amigues inseparables en l’adolescència, tornen a retrobar-se en el barri per a reviure l’amistat que les va unir, compartir noves aventures juntes i fer front als dilemes que les envolten. Una realitat que les obligarà a enfrontar-se a aquelles adolescents que foren i a les dones que volen ser. Sense ser-ne conscients, s’ajudaran a prendre decisions importants en les seves vides. El pas del temps i les seves diferències com a persona no impediran que la seva amistat es mantingui sobre qualsevol altra cosa. 


HORARIS: 

Divendres: 17:15 / 19:15 / 21:30
Dissabte: 17:15 / 19:15 / 21:30
Diumenge: 17:15 / 19:15 
Dimecres: 17:15 
Dijous:  17:15 / 19:15


Sales 1 i 2.
No recomanada per a menors de 12 anys. 

COM JO VULGUI

As I Want (Egipte, Palestina, França, Noruega. 2021). 88 minuts. Digital.
Versió original en àrab i anglès, subtitulada en català.
Direcció: Samaher Alqadi.
El moviment feminista a Egipte està agafant més força que mai. Cada cop hi ha més dones que s’atreveixen  a alçar la veu contra l’assetjament sexual, però aquesta irrupció de coratge ve de lluny. Durant la multitudinària protesta del 25 de gener de 2011 a la plaça Tahrir del Caire es van produir salvatges violacions en grup. La indignació de les dones egípcies va desencadenar una gran protesta per defensar els seus drets. 


Filmoteca de Catalunya
DOCS Barcelona del mes

Dimecres: 20:00 (VOSCAT)


Sala 1.
No recomanada per a menors de 16 anys i especialment recomanada per al foment de la igualtat de gènere. 

SIEMPRE CONTIGO

Hine Anachnu / Here we are (Itàlia, Israel. 2020).
94 minuts. Digital. Doblada al castellà i versió original en hebreu, subtitulada en castellà.
Direcció: Nir Bergman…
Intèrprets: Shai Avivi, Noam Imber, Smadi Wolfman, Efrat Ben-Zur……
Aharon ha dedicat tota la seva vida a criar el seu fill Uri. Viuen junts en una amable rutina, allunyats del món real. Però Uri és autista i ja és prou adult per a viure en una llar especialitzada. De camí cap a la institució, Aharon decideix escapar-se amb el seu fill i fer carretera, conscient que l’Uri no està preparat per a la separació. Encara que potser, sigui el pare qui no ho està.


HORARIS: 

Divendres: 19:30 / 21:45 (VOSE)
Dissabte: 19:30 / 21:45
Diumenge: 19:30
Dimecres: 19:30 (VOSE)
Dijous: 19:30 Sala 2
No recomanada per a menors de 7 anys.