Del 10 al 16 de setembre, el Catalunya presenta…

Aquesta setmana el Cinema Catalunya ens ofereix les següents pel·lícules:

ADIÓS, IDIOTAS

Adieu les cons (França. 2020). 87 minuts. 
Digital. Doblada al castellà i versió original en francès, subtitulada en català.
Direcció: Albert Dupontel.
Intèrprets: Virginie Efira, Albert Dupontel, Adèle Galloy, Nicolas Marié… 
Quan Suze Trapper s’assabenta, als seus 43 anys, que està greument malalta, decideix anar a buscar el fill a qui es va veure obligada a abandonar, quan en tenia 15. En la seva recerca administrativa coneixerà a JB, un home de 50 anys en plena depressió i al senyor Blin; un arxiver cec amb un entusiasme impressionant. Els tres uneixen forces per a una recerca tan espectacular com impossible.  


HORARIS: 

Divendres: 17:15 / 19:30 / 21:45 (VOSCAT)
Dissabte: 17:15 / 19:30 / 21:45
Diumenge: 17:15 / 19:30 (VOSCAT)
Dimecres: 17:15 / 19:30 (VOSCAT)
Dijous: 17:15 / 19:30 Sala 1.
No recomanada per a menors de 12 anys.

CHAVALAS

Chavalas (Espanya. 2020). 91 minuts. 
Digital. Versió original en castellà.
Direcció: Carol Rodríguez Colás.
Intèrprets: Vicky Luengo, Carolina Yuste, Elisabet Casanovas, Ángela Cervantes… 
Marta, Desi, Soraya i Bea, amigues inseparables en l’adolescència, tornen a retrobar-se en el barri per a reviure l’amistat que les va unir, compartir noves aventures juntes i fer front als dilemes que les envolten. Una realitat que les obligarà a enfrontar-se a aquelles adolescents que foren i a les dones que volen ser. Sense ser-ne conscients, s’ajudaran a prendre decisions importants en les seves vides. El pas del temps i les seves diferències com a persona no impediran que la seva amistat es mantingui sobre qualsevol altra cosa. 


HORARIS: 

Divendres: 17:00 / 19:15 / 21:30
Dissabte: 17:00 / 19:15 / 21:30
Diumenge: 17:00 / 19:15 
Dimecres: 17:00
Dijous:  17:00 / 19:15


Sales 2.
No recomanada per a menors de 12 anys. 

LA ESCOPETA NACIONAL

La escopeta nacional (Espanya. 1978). 95 minuts. 
Digital. Versió original en castellà i català.
Direcció: Luis García Berlanga. 
Intèrprets: Agustín González, Luis Escobar, José Sazatornil, Rafael Alonso, José Luis López Vázquez…
Un fabricant català de porters electrònics viatja a Madrid, acompanyat de la seva amant, per assistir a una cacera que ell mateix ha organitzat. El que busca, és relacionar-se  amb gent de l’alta societat espanyola per a promocionar el seu negoci. En la finca del marquès de Leguineche coneix a diversos personatges i viu multitud de situacions tan absurdes com esbojarrades.

Amb motiu del centenari del naixement del director valencià Luis García Berlanga s’estrena una còpia restaurada d’una de les seves pel•lícules de més èxit i una de les més representatives de la comèdia i el cinema espanyol dels anys vuitanta. 


Filmoteca de Catalunya. Dimecres:20:00 

Sala 2.
No recomanada per a menors de 18 anys.