Terrassa, territori de tapes!  

Del 17 de setembre i fins el proper 10 d’octubre, Terrassa torna a convertir-se en un «territori de tapes». De la mà del Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca arriba una nova edició de la campanya De Tapa en Tapa. Es tracta de l’onzena edició d’una iniciativa gastronòmica que enguany compta amb la col·laboració de l’Associació Vegana de Catalunya, Tastal.cat i el suport de l’Ajuntament de Terrassa. 

Desprès de no poder celebrar la campanya de 2020 degut a la situació sanitària, el sector de la restauració a Terrassa ens ofereix de nou la possibilitat de tastar un ampli ventall de tapes originals, de qualitat i elaborades amb productes de casa. A més, i com a gran novetat de la campanya d’aquest any, les persones que participin a la ruta tindran l’oportunitat de provar una tapa vegana o vegetariana que completarà l’oferta de tapes ja habituals d’aquesta ruta. 

Així, més d’una vintena de locals ofereixen diferents propostes gastronòmiques que van del caneló de rostit amb salsa americana al mini brioix de mandonguilles guisades amb parmesà i alfàbrega, passant per platets tan originals com la xurribrava o el croquetó de pastanaga amb ceba, entre moltes altres opcions. Tot plegat a un preu únic per tapa de 3 euros que inclou també la beguda. 

Tota la informació sobre els establiments participants així com les tapes que s’ofereixen es pot consultar a la plataforma http://www.tastal.cat, on podrem filtrar les nostres preferències gastronòmiques i cercar fins i tot els locals que ofereixen menjar vegà. 

A més, la ruta De Tapa en Tapa a Terrassa també tindrà premi i els participants podran entrar en un sorteig aportant el tiquetde consum d’alguna de les tapes de la ruta a la pàgina web del gremi d’Hostaleria: https://gremihostterrassa.com/participa-a-la-ruta-de-la-tapa/