Vine a les biblioteques i «Acosta’t a la lectura»

Les biblioteques municipals de Terrassa han preparat una nova edició dels clubs de lectura. Es tracta d’espais en els que poder intercanviar idees i opinions a més de reflexionar o interpretar textos i despertar totes aquelles emocions vinculades a la lectura.

Si t’agrada la literatura, el programa Acosta’t a la lectura està pensat especialment per a tu, amb un extens i variat programa que inclou tallers i clubs de lectura i escriptura de diferents temàtiques adreçades a tot tipus de públic, amb edats i interessos molt diferents.

Activitats a la bct xarxa

D’octubre a juny, la xarxa de biblioteques municipals de Terrassa es converteix en espais de trobada a través d’un cicle que comprèn fins a 48 clubs i tallers amb l’objectiu de fomentar la cultura en general i la lectura i l’escriptura en particular.

Així, el programa d’enguany ofereix des del club de lectura de teatre al taller d’iniciació a l’escriptura literària, passant per un club de lectura en anglès o una tertúlia filosòfica entre moltes altres iniciatives. A més, aquest any, s’han incorporat quatre novetats:

  • El club de lectura Amb Nom de Dona, amb el que es vol fer visible la figura de la dona en la literatura universal
  • El club de lectura La llançadora, per donar a conèixer autors, autores i novel·les que d’alguna manera es poden relacionar amb la història de Terrassa.
  • El club de lectura virtual, a través de l’aplicació Tellfy.
  • La tertúlia filosòfica, on es debatran quatre temes combinant dues sessions per a cada tema: lectura i discussió d’un fragment rellevant sobre el tema de la sessió i un cinefòrum relacionat amb la temàtica que s’abordi.

Els diferents clubs, tertúlies i tallers es duran a terme a les sis biblioteques municipals (Bct, Bd2, Bd3, bd4, Bd5 i Bd6). Les inscripcions estan obertes i es poden fer adreçant-se personalment a la biblioteca en la que s’imparteix l’activitat o contactant-hi a través del telèfon o el correu electrònic.

Biblioteca Central de Terrassa (bct)

Telèfon:

937 894 589

Adreça electrònica:

bct@terrassa.cat

Passeig de les lletres, 1 (08221 – Terrassa)

Biblioteca Districte 2 (bd2)

Telèfon:

937 869 162

Adreça electrònica:

bd2@terrassa.cat

Correu postal:

C. Sant Cosme, 157 (08222 – Terrassa)

Biblioteca Districte 3 (bd3)

Telèfon:

937 397 014

Adreça electrònica:

bd3@terrassa.cat

Correu postal:

C. del Germà Joaquim, 66 (08223 – Terrassa)

Biblioteca Districte 4 (bd4)

Telèfon:

937 397 423

Adreça electrònica:

bd4@terrassa.cat

Correu postal:

C. Infant Martí, 183 (08224 – Terrassa)

Biblioteca Districte 5 (bd5)

Telèfon:

937 350 927

Adreça electrònica:

bd5@terrassa.cat

Correu postal:

C. Jocs Olímpics, 7 (08225 – Terrassa)

Biblioteca Districte 6 (bd6)

Telèfon:

937 397 420

Adreça electrònica:

bd6@terrassa.cat

Correu postal:

Rambla de Francesc Macià, 193 (08226 – Terrassa)

Per a més informació i consultar les diferents activitats programades:

https://www.terrassa.cat/acostat

https://www.terrassa.cat/acostat-infantil