La gastronomia i els productes de proximitat, protagonistes de la Tardor de Cuina i Bolets a Terrassa  

Del 29 d’octubre al 21 de novembre tindrà lloc la XXIII edició de les Jornades Gastronòmiques de Cuina i Bolets de Terrassa i el 6 de novembre es podrà visitar la XV Fira del Bolet. Desprès del parèntesi de l’any passat, enguany torna amb més força una nova edició de la Tardor de Cuina i Bolets a Terrassa amb un gran nombre d’activitats que giren al voltant de l’arribada dels preuats bolets al bosc…I a la taula. Els productes de qualitat i la bona cuina seran de nou els protagonistes de l’arribada de la tardor a la ciutat.

Imagen

Més d’una vintena de restaurants de la ciutat, de la mà del Gremi d’Hostaleria de Terrassa i Comarca, oferiran fins a finals del mes de novembre un seguit de menús, menús degustació o una amplia oferta de tapes que tindran com a base principal el bolets i els productes de proximitat més característics de la temporada de tardor. Tot plegat acompanyat del bo i millor de la gastronomia, el patrimoni, la cultura i el comerç que ens ofereix la ciutat de Terrassa durant aquesta època de l’any. 

A més, i per completar aquesta àmplia i variada oferta gastronòmica també s’han organitzat diferents visites guiades que permetran descobrir els nombrosos elements d’interès artístic i patrimonial de la ciutat de Terrassa, paquets turístics específics o excursions per endinsar-se en els colors i sabors de la tardor amb una amplia oferta d’activitats per a tota la família. 

Tot plegat, un any més, acompanyat d’una nova edició, la quinzena, de la Fira del Bolet organitzada pel Mercat de Sant Pere. El dissabte 9 de novembre, com és habitual, els voltants de l’emblemàtic Mercat Municipal de Sant Pere acolliran diferents activitats destinades a tot tipus de públic relacionades amb la gastronomia de tardor. Hi haurà parades de venda, aula de micologia, així com una àmplia oferta gastronòmica, activitats infantils i diferents propostes per gaudir de la tardor. 

Tota la informació sobre la nova edició de la Tardor de Cuina i Bolets a Terrassa a:  www.visitaterrassa.cat/bolets/